Blog

Anyák napja? Nekünk van 9+1 ajándékötletünk május első vasárnapjára!

Anyák napja? Nekünk van 9+1 ajándékötletünk május első vasárnapjára!

Mai blogbejegyzésünkben ajándékötleteket szeretnénk adni Nektek, hogy mivel érdemes meglepni a legfontosabb személyt az életetekben.

Előbb azonban nézzük meg, hogyan is alakult ki nálunk az Anyák napja. Az Édesanyák megünneplésének története Görögországból indult. A tavaszi ünnepségeket Rhea istennő tiszteletére tartották, és vele együtt minden anyát bevontak a mulatságokba. A történelem során ezután később is voltak olyan alkalmak, amikor az anyákat is felköszöntötték.

Hazánkban először 1925-ben tartotta a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt az Anyák napját, amit a májusi Mária-tisztelet hagyományaival kötöttek össze.Magyarországra az ünnep ötletét Petri Pálné hozta Amerikából, aki egy államtitkár felesége volt. Három évvel később, 1928-ban már egy miniszteri rendelet besorolta a hivatalos iskolai ünnepélyek közé az Anyák napját. 

És hogy mit ajánluk erre a jeles napra? Összeszedtük Nektek, hogy megkönnyítsük a döntést! 

Zöld tea rajongónak…

A zöld tea köztudottan dús antioxidánsban, lágy ízek jellemzik, és nagyon jól elindítják a napot. Egyik ajándékötletünk az English Tea Shop-tól egy teaválogatás, amelyben több ízesítésű zöld tea is megtalálható, így annak, aki imádja ezt a teafajtát, kiváló választás lesz! Azonban, ha Édesanyád szereti a különlegességeket, akkor Matcha teáink egyikének is örülni fog! 

Gyümölcstea imádóknak…

Anyukád igazi gyümölcsrajongó? Neki is van teánk, több is! Amit ajánlani tudunk az az Alveus impozáns teája, amely fekete szedres! A fekete teát remekül kiegészíti a szeder íze, így a bögrében egy igazi ízkavalkád lesz! Mellesleg a csomagolása is gyönyörű, bármely konyhában csodásan mutat! 

Fekete tea kedvelőknek…

Igaz, az előző tea is egy fekete tea volt, de ízesítése miatt inkább gyümölcsteák kategóriájába sorolható. Annak, aki inkább a tiszta fekete teát kedveli, mindenféle ízesítés nélkül, szuper ötlet lehet az English Tea Shop English Breakfast szálas teája, amely csodás fémdobozban érkezik, így csomagolást sem igényel.

Különlegességre vágyóknak…

Anyukád igazi ínyenc, aki minden ízre nyitott és szívesen próbál ki új ízeket is? Figyelmedbe ajánljuk Csokis Szuperbogyós gyümölcsteánkat, amely kiváló választás gourmet édesanyáknak! Egy másik tippünk az egy aranyló kurkumát tartalmazó zöld tea - már a neve is különleges, nem igaz? Hát még az íze! 

Ha nem tudsz választani a sokféle tea közül…

Webshopunkban sokféle tea megtalálható, amelyek kiválóak ajándékozásra is… Azonban, ha nem vagy biztos a dolgodban, egy tea válogatás tuti jó döntés lesz! Ínyenc tea válogatásunk 72 db filtert tartalmaz, benne 9 különböző ízesítésű teákkal! Pink ajándékdobozos tea válogatásunk pedig 6 féle ízt tartalmaz, ami minden anyukát tuti lenyűgöz!

Ha nemcsak teát adnál…

Kínálatunkban sokféle prémium minőségű teáskannát találsz, amelyekhez hozzáillő csészét, szűrőket és tárolókat is beszerezhetsz - ezekkel lesz igazán élmény a teázás! Fedezd fel a legminőségibb darabokat nálunk! 

Ne felejtsétek, 8000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen szállítunk Foxpost csomagpontokra! Ne hagyjátok utolsó pillanatra a rendelést, hogy tuti megérkezzen a legfinomabb ajándék május 2-ig, amit adhattok Édesanyátoknak!