Szűrés
Mikor fogyasszuk
Szálas/filteres

English Tea Shop

Az English Tea Shop 2010-ben alapult, azzal a céllal, hogy a legjobb ellenőrzött forrásból származó teákat szállítsa el vásárolóinak szerte a világon. Missziójukban fontos kulcsszavak a bio, a fairtrade és a fenntarthatóság. Kínálatukban megtalálhatóak a legklasszikusabb teák is, mint az English Breakfast tea, de izgalmas, új ízkombinációk is, amelyek megbizsergetik az ízlelőbimbókat.

Az English Tea Shop 2020-ban elnyerte a II. Erzsébet által létrehozott "The Queen's Award for Enterprise" díjat, amit olyan vállalkozásoknak ítélnek oda, amelyek a fenntartható fejlődést képviselik, a környezet, a társadalom és a gazdaság javát szolgálják. Az English Tea Shop a fenntartható fejlődés kategóriában nyerte el a Királynői díjat!

Próbáld ki az English Tea Shop bio teáit, amelyek Srí Lankáról származnak!

 


71termék
 
71termék

Az English Tea Shop szereti a teát, és szeretné terjeszteni ezt a szeretetet, ezért élethosszig tartó küldetésüknek tekintik, hogy a lehető legjobb cuppát szállítsák a nemzetnek és azon túl. Csak a legfinomabb, legízletesebb alapanyagokat szerzik be, közvetlenül a világ minden tájáról gazdálkodókkal és termelőkkel foglalkozva. Az iparág legtapasztaltabb teakeverőivel, formulátoraival és kóstolóival rendelkeznek, és gyártási létesítményük Srí Lanka szívében található, ami azt jelenti, hogy támaszkodhatnak a kipróbált teatechnikákra, valamint néhány modern eljárásra. igazán finom, fenntartható, ugyanakkor gazdaságos megoldásokat kínálni.