Szűrés
Gyártó
Mikor fogyasszuk

Fehér Tea

Prémium fehér teák, amelyek különlegessé varázsolják a hétköznapi pillanatokat! A fehér tea segít ellazulni egy hosszú nap végén, elősegíti az anyagcserét, és kiváló antioxidáns forrás is, amelyek növelik az immunrendszer védekező képességét. Válassz fehér teáink közül és élvezd jótékony hatásait!


5termék 15
5termék 15

A fehér teában olyan flavonok találhatóak, amelyek enyhítik a feszültséget, így akik álmatlanságban szenvednek, sokat szorongnak, stresszelnek, a fehér tea kiváló választás lehet. Elalvás előtt egy csésze fehér tea megnyugtatja az elmét, és ellazít. 

A fehér tea polifenolokat tartalmaz koffeinnel, ami növeli az energiaszintünket. Ezenkívül növeli a szervezetben a zsír oxidációjának szintjét. A fehér tea antioxidánsokat is tartalmaz, ezért serkenti az anyagcserét, a benne található koffein pedig elősegíti a fogyást, mivel gyorsabban égeti el a kalóriákat.

A fehér tea antixodánsokat tartalmaz, amelyek felveszik a harcot az öregedés jeleivel. A tea csökkenti a szépséghibákat és a ráncokat is, elősegíti az elasztin és kollagén termelését, amelyek meggátolják a túl korán megjelenő ráncok kialakulását. 

A fehét tea hígítja a vért és serkenti az erek működését, ezzel szabályozza a vérnyomást a szervezetben. 

A fehér teában lévő katekin egy olyan antioxidáns, amely segít a koleszterinszint fenntartásában a szervezetben. A fehér tea segíti a "jó" koleszterin fenntartását, míg elpusztítja a "rossz" koleszterint, ezáltal az erek nem merevednek meg, és nem alakul ki vérrög.

A fehér tea enyhíti a fejfáját, mivel megvédi az agyat a kémiai anyagoktól. Ezek az anyagok okozzák az agy megduzzadását, ami fejfájáshoz vezethet. A fehér tea csökkenti a duzzadást, és enyhén fájdalomcsillapító hatású is. 

A fehér teával kezelhető az álmatlanság. A fehér tea segítségével mélyen és megszakítás nélkül lehet tölteni az éjszakákat.