Szűrés
Gyártó
Mikor fogyasszuk
Szálas/filteres

Rooibos Tea

Rooibos teák, amelyek Afrika meleg szeleit hozzák el otthonodba! Antioxidánsokban gazdag és természetéből adódóan koffeinmentes, így bármikor fogyaszthatod a nap folyamán. Válaszd Te is a dél-afrikai vörös teát


7termék 17
7termék 17

Az élénk vörös színű rooibos tea nemcsak íze miatt egyre népszerűbb: tele van értékes anyagokkal, ami jó hatással van a szervezetre. 

Sok polifenolt tartalmaz, amelyeknek gyulladáscsökkentő hatásuk van. Segítenek a szabadgyökökkel szembeni küzdelemben, csökkentik a szívbetegségek kialakulásának esélyét, és nem utolsó sorban támogatják az immunrendszer megfelelő működését.

A rooibos tea koffeinmentes, így álmatlanságban szenvedők is bátran fogyaszthatják, és érdemes is, hiszen hasznos lehet az alvászavarok leküzdésében

A rooibos rendszeres fogyasztása csökkenti a stresszt és az idegességet, így meggátolja a magas vérnyomás kialakulását is. 

A rooibos tea sok kalciumot, mangánt és fluoridot tartalmaz, ezáltal hozzájárul a csontok egészségének fenntartásához. Ezzel együtt gátolja az olyan betegségek kialakulásának esélyét, mint a csontritkulás, és még a fogaknak is jót tesz.

Gyomorfájás enyhítésére is alkalmas a rooibos tea. Egészen kicsi gyermekeknek is adható már kis mennyiségben.