Gyakran Ismételt kérdések

Hány nap alatt kapom meg a rendelésemet?

Munkanapokon a 12 óráig leadott rendeléseket még aznap feldolgozzuk és átadjuk a futárnak. Banki átutalással történő fizetés esetén az összeg beérkezése után kezdjük meg a felgoldozást. Az MPL, Foxpost és Packeta körülbelül 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagokat. A csomag átvételéről az adott futárszolgálat értesítést fog küldeni. Személyes átvétel esetén e-mail értesítést küldünk, ha a csomag átvehető.

 

Mit tegyek, ha sérülten érkezik meg a csomagom?

Minden esetben, amikor a futár átadja a csomagot, ellenőrizze, hogy a csomagolás sérülésmentes-e. A sérült csomagot minden esetben nyissa fel még a futár jelenlétében. Amennyiben a küldeményben kár keletkezett, jegyzőkönyvet kell felvenni, amiben pontosan fel kell sorolni a sérülés mértékét, jellegét, feltehető okát, továbbá a sérülést és a kárt haladéktalanul be kell jelenteni a futár cégnek.

 

Mit tegyek, ha probléma van a megrendelt termékkel?

Minden esetben vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, hogy orvosolhassuk a problémáját.
A webáruház 100%-os visszafizetési garanciát vállal termékeire.
Amennyiben 14 napon belül jelzi, hogy a vásárolt terméket visszaküldené, minden indoklás nélkül megteheti azt.

 

Mi a különbség a szálas tea és a filteres tea között?

A filter korlátozott mérete miatt nem tölthetnek bele egész leveleket. Ezért itt használják az alacsonyabb levélosztályú (Broken, Fanning, Dust) és minőségű teákat. Ezzel szemben a szálas teák egész levelekből (GFOP, TGFOP…stb. jelölés) vagy nagy méretű, tört levelekből (BOP, GBOP jelölés) állnak. Minél kisebb a tealevél annál nehezebben kontrollálható az áztatás és keserű főzetet kaphatunk. A szálas teáknál ez okozza a minőségi különbséget a filteres teákhoz képest.

 

Kisgyerekek ihatnak teát?

A tea koffeintartalma miatt 4 éves kor alatt nem ajánlott a fogyasztása, 4 éves kor fölött is csak reggel vagy napközben. Kivétel ez alól a Rooibos, Honeybush és Gyümölcsös, fűszeres teakeverékek melyek koffeinmentesek.