Blog

Márkáink 3. rész - Pukka Herbs - gyógynövények, elhivatottság, hit és céltudatosság

Márkáink 3. rész - Pukka Herbs - gyógynövények, elhivatottság, hit és céltudatosság

A mai blogbejegyzésben a Pukka Herbs márkát mutatjuk be Nektek, akik szintén organikus alapanyagokat használnak a teáik elkészítéséhez. Ismerjétek meg hát az ő történetüket!

A Pukka ötlete

Sebastian-t mindig is lenyűgözték a növények, a megőrzés és a gyógynövények, így amikor látta Tim hirdetését, amelyben egy új start-up-hoz keresett segítséget, eldöntötte, hogy vállalkozó lesz, aki a gyógynövények erejét viszi el az emberek hétköznapjaiba. 

Sok gyógyteát próbált ki, és elege volt a sivár ízetlenségből. Sebastian elképzelése az volt, hogy ínycsiklandó teákat tudjon eladni, amelyekben megjelenik minden álma.

Nem akármilyen teát szeretett volna megalkotni, hanem olyat, amely segíti az emberek egészségét, a megőrzést népszerűsíti és megmutatja a gyógynövények nagyszerűségét.

És nem is állt meg csak a teánál. Sebastian szerette volna, hogy a briliáns gyógynövények megoldást biztosítsanak különöbző problémákra. Szirupokat, aloe vera dzsúzokat és más gyógynövényes készítményeket szeretett volna megalkotni, amelyek csodákat tesznek az emberekkel és a Földünkkel is.

Sebastiannak már csak üzleti segítségre volt szüksége - és Tim hozta meg a hiányzó tudást. 

Elmék találkozása 

Timnek több mint 10 éves üzleti tapasztalata volt ekkoriban, de ezen túl ő is rajongott a gyógynövényekért, a helyes táplálkozásért - és ami a legfontosabb, szeretett volna létrehozni pozitív változást a világunkban.

Az első találkozástól kezdve egyértelmű volt, hogy tökéletes párost alkotnak, annak ellenére, hogy mindketten más és más területeken voltak jártasak. Az értékrendjük azonos volt és az egymás iránti bizalommal sem volt probléma.

Órákat töltöttek Tim bristoli lakásában a jövőt tervezve, estét és hétvégeket sem sajnálva, hogy az elképzelésüket megvalósíthassák.

Miért Pukka?

Jónéhány névötlet után döntöttek a Pukka Herbs mellett. Hindiül a pukka valódit, hitelest és őszintét jelent - ez megjeleníti mindazt, amiben Tim és Sebastian hisznek, és a vállalkozásukról is azt szerették volna, hogy ezt közvetítse. Ezen kívül pozitív csengése volt a Pukka szó kiejtésének. 

Hivatalosan is elnevezték a vállalkozásukat 2001 végén, és a többi, ahogy mondani szokás, már történelem. 

Missziójuk

Céljük, hogy a gyógynövényes kreációik eljussanak minél több emberhez, és megismertessék velük a természet szépségét és erejét. Megosztják tudásukat és kampányolnak egy egészségesebb világért, de nemcsak prédikálnak - próbálnak pozitív példát is mutatni. 

A Pukka rajongói valóban kötődnek a fenti misszióhoz és a megvalósításon dolgoznak nap, mint nap, kompromisszumok nélkül. A világ minden tájáról tisztességesen és fenntartható módon szerzik be az organikus gyógynövényeket. Folyamatosan kihívásokat állítanak maguk elé, hogy még jobbak legyenek, és még többet tudjanak adni az embereknek.

Kóstold meg Te is a Pukka Herbs teákat, fedezd fel a gyógynövények erejét!