Blog

Mikor milyen teát érdemes fogyasztani?

Mikor milyen teát érdemes fogyasztani?

Mikor is teázunk? Melyik napszakban milyen teát érdemes fogyasztani? A mai blogbejegyzésünkben megmutatjuk Nektek, hogy melyik teafajta lehet a legjobb választás reggel, délben, este, és napközben is!

Reggel

Kezdjük is a nap legnehezebb részével. Te is nehezen kelsz ki a jó meleg ágyból? Teljesen megértjük, ne aggódj. Ha Te is a nehezen kelők táborát erősíted, mindenképp ajánljuk a fekete teákat és a zöld teákat, ugyanis mindkettő tartalmaz koffeint. A teában lévő koffein azonban másképp hat a szervezetre, mint a kávéban lévő: hosszabb időn keresztül fejti ki a hatását, egyenletesebben érezheted a lendületet a teáktól. 

Délelőtt

Ha már sikeresen kikászálódtál az ágyból, akkor megérdemelsz egy bögre zamatos, ízletes gyümölcsteát, nem igaz?! Bármire is essen a választásod kínálatunkból, tuti, hogy felpörgetnek az ízek legalább délig!

Ebéd után

Túl vagy a nap felén! Ezt mindenképp meg kell “ünnepelni”! Válassz egy lágy, frissítő wellness teát, amely újabb lendületet ad a nap hátralévő részéhez! Azonban, ha nem szereted a gyógynövény tartalmú teákat, akkor szintén jó választás lehet ebéd után is egy lágy, ízesített zöld tea!

Este

Vége a napnak, mindent elintéztél, ami a to-do listádon volt? Szuper vagy! Most már itt az ideje a lassításnak, a nap végi összegzésnek - ezt szerintünk úgy a legjobb, ha készítesz egy finom, relaxáló teát, bekuckózol a kedvenc helyedre, és végigpörgeted a nap eseményeit, összeírod a határidőnaplódba a másnapi teendőket. 

Reméljük, sikerül elérni segítségünkkel, hogy mindig a legjobb teákat válasszátok az éppen aktuális cselekvéseitekhez! Kellemes teázást kívánunk Nektek!