Blog

Adventi kalendárium

Adventi kalendárium

Az adventi naptár ősét egy német édesanya készítette el 1900-as évek környéken. Kisfia, Gerhard annyira türelmetlen volt hetekkel karácsony előtt, hogy édesanyja ezzel az aprósággal terelte el a figyelmét. Gerhard még kis gyertyákkal jelölte a napokat. Évekkel később, felnőttként a fiú kezdett adventi naptár gyártásba. Kezdetben bibliai képek rejtőztek a kis ablakok mögött.

A második világháború miatt hiánycikk lett a kartonpapír, ez az adventi kalendárium gyártásának megtorpanásához vezetett. A háború után ismét gyártani kezdték. Mai, csokit rejtő alakját 1958-ban nyerte el.

Azóta már sokféle karácsonyi kalendáriummal találkozhattunk. A csokin kívül idézeteket, képeket, cukorkát is rejthet az ablak. Illetve egyre népszerűbbé váltak a textíliából, fából vagy más anyagból készült naptárak, melyek rekeszeibe saját magunk rejthetjük el az apró meglepetéseket. Ez a variáció persze több időt és kreativitást igényel.

 

Oldalunkon többféle teakalendárium is található. A teák szerelmeseinek igazán találó meglepetés lehet egy adventi teakalendárium. Nem tudni, milyen típusú filtert a kis ablak. Izgatott gyerekkort idézhetünk vissza vele, amikor minden reggel az ágyból kikelve első utunk az adventi kalendáriumhoz vezetett. Most finomabbnál finomabb teákkal várhatjuk a szeretet ünnepét.

Az English Tea Shop adventi puzzle kalendáriuma egy bio teaválogatás. 25 darab teapiramist rejt a naptár, melyen a dátumok össze-vissza helyezkednek el. Fehér, piros és zöld színben is rendelhető.

 

ENGLISH TEA SHOP ADVENTI KALENDÁRIUM FEHÉR "PUZZLE" BIO TEAVÁLOGATÁS , 25 DB

 

Az English Tea Shop kék adventi kalendáriuma 25 teapiramist tartalmaz. Ezekben a zöld tea, fahéj, gránátalma, gyömbér, kardamom, szegfűszeg, szerecsendió, bors, ginzeng, rooibos, alma darabok, acai bogyó, kékáfonya, csillagánizs, citromfű, fekete tea, fehér tea, kamilla, édesgyökér, borsmenta levelek, hibiszkusz, csipkebogyó különböző változatait kóstolhatjuk minden egyes nap. Megelőlegezve a karácsony hangulatát.

 

 5 (1 vélemény) ENGLISH TEA SHOP KÉK MASNIS ADVENTI KALENDÁRIUM - PIRAMIS, 25 DB, 37,5 G

 

Az English Tea Shop masnis adventi naptára már megjelenésében is szívmelengető. Hetekkel szenteste előtt már elkezdhetünk az ünnepekre hangolódni. A változatos fűszerek, gyümölcsök, teafélék meghittséget varázsolnak otthonodba már december első napján.  Kék és piros csomagolásban is elérhető.

 

ENGLISH TEA SHOP ADVENTI KALENDÁRIUM BIO TEAVÁLOGATÁS –ÜNNEPI PIROS MASNIS , 25DB

 

A fehér masnis adventi kalendáriumot aktív életvitel mellé ajánljuk. Tisztító, fogyasztó, szépítő filterek ugyanúgy megtalálhatóak benne, mint a nyugtató citromfű vagy a C-vitaminbomba csipkebogyó.

Háromszög alakú, karácsonyfát idéző kalendáriummal öröm lesz az ünnepi várakozás.

 

ENGLISH TEA SHOP ADVENTI BIO TEAKALENDÁRIUM- 50G, 25 DB PIRAMIS TEAFILTER

 

Egyik legnépszerűbb termékünk a falra akasztható exkluzív karácsonyi naptár, mely a lakás dísze lesz a szeretet ünnepéig.

 

A karácsonyi adventi kalendáriumok esetében is igaz, nem lesz könnyű választani. Nézz szét webshopunkban és rendeld meg minél előbb az adventi naptárt, hiszen mindjárt nyithatjátok az első ablakot.