Blog

Alveus kakaó csodák

Alveus kakaó csodák

Az Alveus története a 2000-es évek közepén kezdődött Hamburgban. Lelkes tearajongók elhivatott együttműködésének köszönhetően prémium minőségű teákat kezdtek előállítani, melyek oldalunkon is széles választékban elérhetőek. A tea mellett a kakaó is népszerű a kis csapat körében. De mindig ugyanaz az ízvilág.

Mit tud az Alveus kakaó?

Az Alveus dolgozói úgy gondolták, a kakaó fogyasztást is népszerűbbé lehet tenni, ha különféle ízeket kínálnak.
Fűszeres, édes, keserű. Széles palettát lefed az Alveus bio kakaók világa. Koffeinmentes termékeiket gyerekek is fogyaszthatják. Nem is beszélve az állatokhoz társított ízekről. Minden ízt más-más állattal jelképeznek.Panda – organikus kakaó a banán és cseresznye ízével. Koffeinmentes. A kalapban és szemüvegben ránk mosolygó pandamaci gyerekeinket is le fogja venni a lábáról. A két gyümölcs találkozása felejthetetlen élményt nyújt.

Shark – kiváló minőségű organikus kakaó, mely csokoládés ízt biztosít. Koffeinmentes. Az Alveus a klasszikus kakaót kedvelőkre is gondolt ezen termék megálmodásával.

Seagull – az eper és menta találkozása csodákat művel az organikus kakaóval – és lehet, hogy a csomagoláson található sirállyal is. A vagány madár alig várja, hogy megrendeljük????. Szintén koffeinmentes.

Ice bear – a jegesmedvével díszített csomagolás rejti a csábító vanília élményt. Ennél többet talán nem is kell mondani róla. Nincs ismerősöm, aki ne kedvelné ezt a fantasztikus ízesítőt. Amikor kakaóval találkozik, hihetetlen ízélményt nyújt. Édesítsük meg vele a szürke, hideg téli napokat. Gyermekeikkel együtt fogyaszthatjuk, mert koffeinmentes.

Cat (vagy inkább tigris) – a vadmacska féktelensége jelenik meg a chili és feketecsokoládé találkozásával. Ezt már ne osszuk meg a kicsikkel, mert a benne lévő matcha tea koffeint tartalmaz. Ha éjszaka aludni szeretnénk, akkor mi is inkább délután hódoljunk ennek a fantasztikus ízvilágnak.

Fox – a tudós róka képe rejti a narancs és mandarin különleges harmóniáját. Koffeint tartalmaz, így gyerekeknek ez sem ajánlott.

Monkey – organikus kakaó mentával. A csipetnyi menta megbolondítja a kakaót. Aki szereti az enyhén mentolos csokoládét, ebben sem fog csalódni. Matcha zöld tea tartalma miatt ezt az ízesítést sem ajánljuk gyermekeknek.

Az Alvous kakaó maga a kísértés. Bármelyik ízt is rendeli meg, nem fog csalódni. Lepje meg szeretteit Alvous bio kakaóval. A változatos ízekkel mindenki számára találhat megfelelőt.

Plusz tipp: Kiváló karácsonyi meglepetés lehet a fa alatt ;)