Blog

A Bredemeijer kiöntő titka

A Bredemeijer kiöntő titka

A Bredemeijer valóban egy fogalom az igazi teakedvelők számára. A márka a tea tálalásához szükséges legminőségibb termékekre szakosodott és lett világhírű. Például kettős falú teáskannái közismertek és kedveltek, melyek tényleg nagyon hosszú ideig forrón tartják a teát és megtartják jellegzetes intenzív ízüket, aromájukat. 

Választékában számos kitűnő öntöttvas terméket talál, és nemcsak teáskannákat, hanem alátéteket is a teáskannákhoz, és bögrékhez, illetve az egész teáskészletekhez. Nem szabad megfeledkeznünk a tervező fából készült teásdobozairól sem, melyek akár ajándékként is ideálisak lehetnek a teázás kedvelőinek.

A Bredemeijer® kezdetének története 1914-ig nyúlik vissza. Ebben az évben G. Bredemeijer úr fémárugyárat hozott létre háztartási termékek gyártására. A gyár Közép-Hollandiában, Hilversum város történelmi központjában található meg. A kezdeti időkben elsődlegesen a szén ládák, dohányzóállványok, gyertyatartók, illetve fém virágcserepek gyártása állt a középpontban a gyárban. Ezekre a termékekre nagy kereslet volt akkoriban itthon és külföldön is, és hamarosan más kiváló háztartási termékekkel is bővült a kínálat. A kiegészítők között többek között szerepeltek a melegvizes tányérok, kandallós vízforralók, kávéskannák, de a jól ismert Maggi- tartók és Suko cukorka adagolók is, illetve dohány dobozok.

A változó és megnövekedett piaci igényekre reagálva a Bredemeijer® a második világháború után a teához való kiegészítőkre fektette a nagyobb hangsúlyt, és ez az irány nagyon jó választásnak bizonyult.
A forradalmian új típusú teáskanna létrehozásának ötlete az 1950-es években merült fel először. Ez a teáskanna hosszabb ideig melegen és ízletesen tartja a teát. A duplafalú teáskanna koncepciója egy bonyolult eljárás kidolgozását eredményezte, amely elég sok, nem kevesebb, mint 140 lépésből áll. Az első duplafalú teáskanna még mindig létezik. Természetesen az évek alatt számos új modellel bővült a kollekció. A Duet® Bella Ronde és a Menuet® Santhee például önmagukban is igazi klasszikussá váltak az évek múltán, és valóban időt állóak lettek!

Az 1970-es években aztán elkezdődött a kerámia teáskannák gyártása is, amelyek bevonata még hosszabb ideig melegen tartja a benne lévő teát. A Cosy® volt a legelső olyan modell, amelyet a gyárban fejlesztettek ki. Ez a teáskanna egy kerek kerámia belső edényből és egy kivehető rozsdamentes acél burkolatból áll. A Cosy® Manto sorozatot később ugyanezen elv alapján fejlesztették ki az elegáns dizájn szerelmesei számára vált nagyon népszerűvé. 

Napjainkban a Bredemeijer® kollekció közel 100 különböző teáskannát tartalmaz világszerte, és sokféle anyagból készül, a rozsdamentes acéltól az öntöttvasig és a kerámiától a hőálló üvegig. A kollekció mindenki számára kínál valami megoldást. A teáskannák mellett a Bredemeijer® kiegészítők széles választékával is rendelkezik manapság, a tökéletes tea elkészítéséhez. Például szűrők, poharak és alátétek stb. A Bredemeijer® termékeket világszerte értékesítik, nagy népszerűségnek örvendenek kiváló minőségük miatt. Világelső márkáról beszélhetünk, ha tea
készítésről van szó. 

Európától Ázsiáig a világ nagyon sok országában képviselteti magát a teázás csúcsminősége.   
Oldalunkon is kedvedre válogathatsz a Bredemeijer teáskannák és egyéb kiegészítők között. Zöld, fehér, fekete, gyümölcsös vagy fűszeres. Legyen szó bármilyen teafajtáról, a Bredemeijer teáskannákkal kivételes élményben lesz részed.