Blog

Exkluzív tea

Exkluzív tea

Webshopunkban exkluzív teakülönlegességekkel is várunk mindenkit. Ha tökéletes ajándékot keresel, nálunk megtalálod. Páratlan ízvilággal rendelkező teakeverékek széles választékát kínáljuk. Legyen szó bármilyen alkalomról az évben, teapalettánkból testhez álló meglepetést választhatsz családtagjaidnak, barátaidnak, üzleti partnereidnek.

Az egyedi ízvilágot az Alveus kivételes teái garantálják. Az Alveus története a 2000-es évek közepén kezdődött Hamburgban.  Lelkes tearajongók elhivatott együttműködésének köszönhetően prémium minőségű teákat kezdtek előállítani.  A minőség iránti elkötelezettségüknek és a folyamatos fejlődésnek köszönhetően világelsővé váltak a teakeverékek készítésében.

Az Alveus abból a szándékból született, hogy a tea által nyújtott jólét érzését a világ minden szegletébe eljuttassa. Az Alveus számára a tea nem csak egy ital, hanem szenvedély, kultúra, valamint a kikapcsolódás és az elmélkedés egyedülálló és megismételhetetlen pillanata. Ez az élethez való hozzáállás, ez a kultúra és a természet tisztelete. Alveus termékkínálatával a Teanet is ezt az érzést próbálja átadni Neked. Exkluzív teáink segítségével a teameditáció is magasabbra szintre emelhető, melyről korábbi blogunkban írtunk.

Present box

Rendkívüli tearitkaságokat tartalmaz a Rarities ajándékdoboz. India, Kína, Japán és Indonézia ültetvényeiről származó teakülönlegességeket rejtenek magukban a díszdobozban található aromatartó fémdobozok. Az oolong, fekete, zöld és zöld jázmin teák a legnehezebben elérhető fajták közé tartoznak. Igazi kuriózumnak számít a dobozban található válogatás. A fekete boxban fekvő fém dobozok az eleganciát képviselik.

A Greentox ajándékdobozában szintén 4 fémdoboz található. Ezen dobozok frissítő wellness teákat tartalmaznak. Citrus, sárgabarack, kókusz-lime és gránátalma-menta ízek várnak ránk. A fémdobozok vidám színei mosolyt csalnak mindenki arcára.

Az Elements present boxban élénkítő zöld tea mellett narancsos-mandarinos, bergamotos és gyógynövényes szálas tea található. A prémium teák kedvelőinek szívet melengető ajándék minden alkalomra.

 

 

Csoda a dobozban

Az Elements fém dobozos teái önállóan is kaphatóak. Szálas és filteres kiszerelésben rendelhetőek a különleges teakeverékek. Az erdei bogyós íztől a bergamoton át a gyömbérig a természet igazi csodáit hordozza minden doboz. A 45 grammos dobozok között válogatva egyedi ajándékcsomag készíthető otthon a preferált ízekből.

 

 

Kis kiszerelés, nagy élmény

A 100 grammos szálas teákkal karácsonyi hangulatot varázsolhatunk otthonunkba az év bármely napján. Mézeskalács, mogyoró és csokoládé, mandarin és grapefruit, mind az ünnepi hangulatot idézi. Egy kis kreativitással gyönyörű ajándékcsomagot állíthatunk össze az egyedi teakeverékek segítségével.

 

 

Nézz szét exkluzív teakülönlegességeink között. Nem lesz könnyű választani.