Blog

Legjobb téli tea

Legjobb téli tea

A hideg, a tél egyértelműen a teázás időszaka. Ilyenkor még az is teázik, aki egyébként, az év enyhébb időszakában nem szokott. A világ lenépszerűbb frissítő itala több évezredes hagyományra tekint vissza. Az ősi kínai, japán kultúrából származó szokásnak világszerte nagy hagyománya van. Angol, török, indiai szokások is mind eltérnek egymástól. Ugyanakkor minden kultúrkör elismeri és tiszteli a teázás tradícióját, mely generációról generációra száll. Rendkívül fontos az élvezeti érték mellett a teák változatos élettani hatása szervezetünkre.

Az immunrendszer erősítésétől kezdve az érrendszer védelmén át a fogak támogatásáig hosszú a paletta, melyben a tealevelek támogatják szervezetünket.

A téli időszakban a felső légúti betegségek széles tárházát kaphatjuk el. Támogassuk immunrendszerünket a természet ajándékaival, melyek még finomak is!

 

ALVEUS WINTER CHAI TEA FÉMDOBOZBAN - SZÁLAS, 100 G 1

Az Alveus prémiumminőségű szálas- és filteres teái között nehéz lesz választani.

A szálas winter chai teakeverék aromatartó dobozban kapható, ami tökéletes ajándék is lehet. Fekete teát tartalmaz, emiatt gyerekeknek ne kínáljuk!

 

 

ALVEUS GINGERBREAD FEKETE TEA szintén fémdobozban kapható. Összetevői révén különleges ízvilágú teát készíthetünk. Zöld tea tartalmának köszönhetően különösen támogatja immunrendszerünket. ALVEUS GINGERBREAD FEKETE TEA FÉMDOBOZBAN - SZÁLAS, 100 G

 

 

ALVEUS IMPERIAL JÁZMIN ZÖLD TEA FÉMDOBOZBAN - TEAPIRAMIS, 15 DB ALVEUS IMPERIAL JÁZMIN ZÖLD TEA aromatartó fém dobozban rendelhető. A zöld tea csodája rejlik a dobozban jázmin ízvilággal. A zöld tea kiváló stresszoldó, védi szív- és érrendszerünket, antioxidáns vegyületei javítják a sejtkárosodást, nagy mennyiségben tartalmaz A, B, és C vitamint, fluor tartalma védi a fogakat

ALVEUS SWEET BERRY GYÜMÖLCSTEA teapiramist tartalmazó teát gyerekek is fogyaszthatják. Csodálatos gyümölcsös ízvilága mindenkit levesz majd a lábáról. ALVEUS SWEET BERRY GYÜMÖLCSTEA - TEAPIRAMIS, 15 DB, 45 G

 

 

ALVEUS GYÖMBÉRES CITROM MATCHA TEA - POR , 30 G ALVEUS GYÖMBÉRES CITROM MATCHA TEA a ködös téli napokon is frissítően, üdén hat szervezetünkre. Ha nehezen indul a reggel, alig tudunk kikelni az ágyból, igyunk meg egy csésze Alveus teát és megszépíti majd a napunkat! A téli teázás alapvető ízei közé sorolható a gyömbér. Gyulladáscsökkentő, emésztést segítő hatását kutatások bizonyítják. Fanyar ízvilágával kivételes ízesítésű teát kortyolhatunk. Egy kis citrom és méz hozzáadásával klasszikus téli tea készíthető belőle.

Az ALVEUS NUTCRACKER ZÖLD TEA kiváló ajándék a tea szerelmeseinek. Az ínyencek álmát valósíthatod meg ezzel a különleges teakeverékkel. A mogyoró- és csokoládéízű zöld tea egyedi élményt nyújt. ALVEUS NUTCRACKER ZÖLD TEA FÉMDOBOZBAN - SZÁLAS, 100 G

 

Ne felejtsük el, hogy a teának, teázásnak hangulatjavító hatása is van! Fáradtak, érzékenyebbek vagyunk a tél végével, a napsütés hiánya negatív hatással van életünkre. A teameditáció segítségével javíthatunk a szürke hétköznapokon.

A gyümölcsteát gyerekek is fogyaszthatják. Rendeljünk nekik is különböző ízeket, így a család együtt hódolhat a teázás élvezetének!