Blog

Yogi tea – India lelke

Yogi tea – India lelke

A YOGI TEA® nem kevesebb, mint 40 éve már, hogy kiváló ízletes gyógynövény és fűszerteákat hozott létre, amelyek a több mint 5000 éves indiai filozófia gyökereivel rendelkező ájurvédikus tea egyedülálló kiváló receptjein nyugszanak.

De mit is jelent az ájurvéda?

Természetes orvostudományi rendszer, amelyet látnokok és szent emberek hoztak létre. Természettudósokkal együtt megfigyelésekkel, kísérletekkel és meditációval fejlesztették évezredeken keresztül. Egyfajta alternatív gyógyászatnak tekinthető. A betegségmegelőzésére és az éltartam meghosszabbítására helyezi a
hangsúlyt.

Az elmében élők valami hatalmas dolgot fedeznek fel kisebb aprónak tűnő dolgokban.

Akik tudatosan élik az életüket, azok a kis dolgokban is képesek felfedezni a nagyszerűt a jót. Hisznek abban, hogy a kiegyensúlyozott élet mindenkire kiváló hatással bír és ehhez hihetetlen sok ihletet meríthetünk egy-egy csésze teából a nap bármely szakában. A Yogi Teák a legmagasabb bio minősítéssel rendelkező minőséget képviseli, és olyan különleges fűszeres keverékek, melyeket az ősi indiai recept szerint állítanak és készítenek össze, a test és a lélek harmóniájának megteremtésének jegyében. Mintegy 40-féle kiváló teakeverék van kínálatukban és a legváltozatosabb ízekkel kombinálva, a jógázók körében nagyon kedveltek és szívesen fogyasztják ezeket a teákat.

A keverékeket Yogi Bhajan ihlette meg, aki az indiai származású kundalini jóga amerikai spirituális tanára.
A méregtelenítő ájurvédikus Yogi teák, amelyek frissítik és növelik az immunrendszer hatékonyságát, felfrissítenek a nap bármely szakában, ráadásul hihetetlenül finomak és egészségesek. Kedveli a teát? Ha igen akkor ebben az esetben induljon el egy felejthetetlen tisztítási útra a Yogi Tea-val, és kóstolja meg az összes íz változataikat,
amelyeket az ájurvédikus orvoslás bizonyított hatása is megalapoz.

Women's Tea, Classic, Ginger Lemon, Stomach Ease, Throat Comfort - ezek a legnépszerűbb teák. Aromás, édes, gyengéd örömforrás természetesen az édes chai tea.
Az ánizs, édeskömény, édesgyökér, szegfűszeg kiváló és egyedülálló aromát kölcsönöznek ennek a remek ízvilágú teának. Sokszor vágyunk édességre, mely megelégedetté tesz. Az édesség képviseli a Földet és boldogságot. Dőljünk hátra nyugodtan és élvezzük ennek teának a remek édes ízét!

Minden egyes teafilter kis papírján szerepel egy idézet angol nyelven ami elgondolkodtat, amivel szeretnénk ösztönzőleg hatni minden egyes nap, és ezzel a kis bölcsességekkel hozzájárulhassunk egy tudatossággal és boldogsággal teli, békésebb és egészségesebb világhoz.

Minden tea külső dobozán szerepel egy jóga póz is ami inspirál, az ábrázolt jógagyakorlatokkal kívánunk ösztönzőleg hatni mindenkire aki ezt a kiváló teát kívánja fogyasztani.

Akár ajándéknak is tökéletes :)

YOGI TEA értéket képvisel: hitelesség és megbízhatóság jellemzi a termékeket.
Tökéletes testi és lelki megtisztulás minden dobozban:)