Árajánlat

Szeretnél nagyobb mennyiségben vásárolni, viszonteladási vagy közösségi felhasználás céljából? Céges ajándékot keresel? Segítünk megtalálni a legjobb árat!

 

Kérjük válassz az alábbi lehetőségek közül:

 

maganszemély
céges

 

Ha magánszemélyként szeretnél nagyobb mennyiségben vásárolni kérjük kattints a fenti “Magányszemélyek” gombra. Kedvezőbb árat 50.000 forintot meghaladó rendelések esetén tudunk adni.

Amennyiben vállalkozás nevében kérsz ajánlatot válaszd a "Cégek számára" gombot. Itt mennyiségtől és céltól (viszonteladás, céges felhasználás, ajándék) függően tudunk testreszabott ajánlatot adni, akár olyan termékekre is, amelyek nincsenek jelenleg készleten.

 

Minden a tea imádatával kezdődött...

2019-ben egy közös teázás alkalmával fogalmazódott meg bennünk, hogy ezzel kellene foglalkoznunk, hiszen a teát mindannyian imádjuk! De mibe is vágjuk a fejszénket: teázót hozzunk létre, forgalmazók legyünk vagy webshopot készítsünk?

Nos, a választ nyilván tudjátok: a webshopot választottuk, hiszen ebben látjuk a jövőt, és ez áll mindannyiunkhoz a legközelebb.

 

Hivatásunk

Szeretnénk, ha minőségi teákat fogyaszthatnátok, és olyan ízeket próbálhassatok ki, amelyek hazánkban nehezen fellelhetők vagy egyáltalán nem beszerezhetők. Igyekszünk különlegesebb teákat hozni Nektek, hogy minél több finomságot kóstolhassatok meg otthonotokban!

Emellett nagy hangsúlyt szeretnénk fordítani a teafogyasztás kultúrájára, hiszen ettől is függ, milyen lesz a tea íze és az összehatása. Célunk, hogy valóban élmény legyen a teázás, amikor kikapcsolódhattok, feltöltődhettek, és új lendületet nyerhettek a nap folytatásához!